Hier kan je de verhalen lezen van onze atleten. Dit zijn de mensen die het trainen en eten naar een hoger niveau willen tillen.
Zij hebben allemaal de best mogelijke steun van ons ontvangen om op hoger niveau te kunnen presteren.

Onze atleten doen me in verschillende wedstrijden op verschillende niveau’s. En of de atleet het 1 keer doet om mee te maken, of vaker om hogerop te komen, er is 1 groot verschil tussen onze coaching en andere coaching. Wij gaan voor GOUD.


Joep
“Voordat ik bij Chris kwam was ik al veel bezig met training en voeding, ik studeerde een voedings opleiding en wist er voor mijn gevoel redelijk veel vanaf. Echter kwam ik bij Chris en dit was next level. Je leert dat ondanks alles wat je leert in theorie heel anders in zijn werk gaat als in de praktijk. Chris kijkt niet naar macro’s en cijfertjes. Hij beoordeeld je op je uiterlijk, heeft altijd een eerlijke mening en heeft alleen het beste met jou voor. Na een aantal weken ga je door hebben dat de beste Shape van jezelf steeds meer naar voren komt, bizarre resultaten is eigenlijk het enige wat ik over deze man kan zeggen. Een top gozer en een van de betere die er rond loopt. Wanneer je zelf echt het verschil wil maken moet je goeie keuzes maken waarvan deze zeker de beste gaat zijn.”


Luuk
“”


Jonathan
“Ik train al in de gym sinds mijn 16de, en ik was altijd wat gezetter, dus had ook wel een beetje kracht. Het leek me dus super leuk om mee te doen met een strongman wedstrijd. Ik werd toen naar Chris gestuurd voor begeleiding en dat heeft me niet teleurgesteld. Hij nam de tijd om alle onderdelen door te nemen en te kijken welke oefeningen beter aan sluiten. Ook voor voeding werd er gekeken om zoveel mogelijk ‘clean bulking’ te doen. Hierbij probeer je zoveel mogelijk alleen spiermassa te kweken en geen vetmassa. Bij de wedstrijd met alles kunnen meedoen, waaronder een vrachtwagen van ~14 ton vooruit getrokken. En nu word ik verder begeleid om bodybuilding wedstrijd te kunnen doen. En na 1,5 jaar coaching heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat komen.”


Johan
“Na een aantal coaches gehad te hebben, met tegenvallende resultaten, ben ik uiteindelijk bij chris in coaching gegaan.
Ik ben er met een blanco gedachte ingestapt en samen met chris afgesproken dat ik hem 1 jaar volledig mijn vertrouwen zou geven en mezelf 110% zou aanpassen aan zijn manier van coaching. Nu 6 maanden later is mijn shape zodanig positief veranderd, dat we in voorbereiding zitten om mijn eerste bodyclassic wedstrijd te gaan doen op 25oktober voor de ifbb.
Ik merk sinds dag 1 dat ik echt opgenomen ben in team gymking en er leuke vriendschappen zijn ontstaan. We zorgen er samen voor dat we elkaar blijven motiveren om steeds beter te worden en blijven zorgen dat we het beste uit onszelf blijven halen.”